مقالات مهارت های ارتباطی
زمانی که می خواهیم راجع به مطلبی، اطلاعات کسب کنیم، بهترین راه مطالعه مقالات در آن زمینه است. حال برای درک بهتر مهارت های ارتباطی سراغ مقالات مهارت های ارتباطی می رویم تا به درک بهتر و دید جامع تری از آن برسیم. با جستجوی مقاله مهارت ارتباطی، نخستین مطلبی که در آن مطرح شده است را پاسخ به سوال " مهارت های ارتباطی چیست " خواهید یافت. مهارت های ارتباطی به طور عمده به دو دسته گفتاری و عملی تقسیم بندی می شوند. مهارت های گفتاری شامل مجموعه عباراتی است که در معاشرات خود استفاده می کنید و مهارت های عملی همان زبان بدن افراد است که به مراتب تاثیر بیشتری از کلام می گذارد، حتی اگر مشهود نباشد. شما با یک چهره مغموم بگویید چه هوای خوبی! تا اینکه با لبخندی ملایم این حرف را بزنید، بسیار متفاوت است. در هر دو مورد یک جمله را گفتید ولی زبان بدن شما احساس واقعی و درونی شما را فاش می کند. از این رو می توان نتیجه گرفت اهمیت مهارت های ارتباطی در بخش دوم یا عملی آن بیشتر است.
در ادامه به بررسی رابطه مهارت های ارتباطی با شغل، مدیریت، معاشرات روزمره و... خواهیم پرداخت. در واقع همه ما با نحوه برقراری ارتباط کلامی با اطرافیان خود آشنا هستیم و می دانیم که نوع گفتار و عباراتی که در یک مصاحبه شغلی انجام می دهیم، با یک گفت و گوی دوستانه بسیار متفاوت است، پس به دقت به زبان بدن یا ارتباط های رفتاری خواهیم پرداخت. در مصاحبه های شغلی، بهترین ژست هایی که می توان گرفت سادگی یا دست به سینه بودن است. در این دو مورد بدلیل راحتی بیشتر، بهتر می توانید از توانایی های خود سخن بگویید علاوه بر اینکه احساس خودشیفتگی و خودخواهی را به طرف مقابلتان انتقال نمی دهید. اما موضوع در مدیریت متفاوت است. با بررسی یک مقاله مهارت ارتباطی مدیران به سادگی می توانید اطلاعات لازم را کسب کنید اما برای نمونه بد نیست که به چند ژست ایستادن و نشستن مدیران اشاره کنیم. مدیران عموما باید احساس اعتماد به نفس را به کارمندان یک مجموعه منتقل کنند و این اعتماد به نفس با محکم بودن فرد به راحتی منتقل می شود. ژست های پرابهتی مثل ایستادن و قرار دادن یک دست در جیب شلوار برای مردان و قرار دادن ساکن دست ها در راستای بدن برای خانم ها بهترین ژست است. به علاوه در هر دو مورد باید سر خود را کمی به سمت بالا متمایل کنید. قفل کردن دست ها در هم برای مدیران به هیچ وجه توصیه نمی شود چرا که احساس متزلزل بودن را به مخاطب منتقل می کند. در معاشرات دوستانه نیز باید ژست های راحت و عادی داشته باشید که مخاطب شما دچار کسلی و خستگی از گفت و گو با شما نشود.
به طور کلی، مطالعه مقالات می تواند شما را به راحتی با هر مضمونی آشنا کند، به علاوه اینکه شما از صحت آن نیز می توانید مطمئن باشید. چرا که توسط متخصصین هر حوزه گردآوری شده اند. برای این منظور مقالات رایگان مهارت های ارتباطی را جمع آوری کنید و با تحقیق درباره مهارت های ارتباطی اطلاعات خود را در این زمینه افزایش دهید و در معاشرت های خود موفق تر عمل کنید.